При використанні важкої дорогої техніки в щоденній роботі багато хто стикається з необхідністю оновлювати парк машин і приводити його у відповідність до сучасних вимог. Але оскільки важка робота такої машинерії, як правило, надає на певні сезони, дуже складно відразу відкласти велику суму на її покупку або виплачувати щомісячний кредитний платіж. Найчастіше, підприємцям вигідна оренда з правом викупу такого обладнання, іноді з можливістю її подальшого викупу.

орендаОрендування з правом подальшого викупу практикується на ринку України вже багато років. Вона дозволяє в необхідний момент взяти будь-яку необхідну техніку і відразу почати нею користуватися. Це зручно у випадку з технікою, яка використовується певний період часу в році і не потрібна компанії постійно. Така форма відносин між орендодавцем та орендарем дуже схожа з лізинговими відносинами. Єдиною різницею тут є можливість зазначення строку використання і відсутність зобов'язань по викупу техніки. Але при необхідності ви можете укласти договір, за умовами якого зобов'язуєтеся вносити щомісячні платежі в зазначені терміни, що не відкладаючи при цьому момент початку використання обладнання. Також в таких програмах іноді є можливість відстрочки платежу на сезони, коли техніка приносить прибуток. Така форма виплат раніше практикувалася в лізингових програмах з купівлі сільськогосподарської техніки. Зараз же вона доступна практично всім.

При необхідності взяти в оренду з можливістю або без можливості подальшого викупу, ви можете звернутися до нас в компанію «Зевс». Наші фахівці зможуть якісно проконсультувати вас за асортиментом доступною техніки і її вартості. Також вони запропонують вам вигідні програми оренди і розкажуть про всі переваги співпраці саме з нами.